Ik laat me niet kisten, ik zal er weer staan!

Henri van Roekel
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (39%)

Ik heb al aan twee edities van Last Man Standing mogen meedoen en de impact ervan mogen ervaren. Een ervaring: dat is het. Zo veel mooie, lieve en betrokken mensen bij elkaar, die elk met een eigen beweegreden aanwezig zijn om samen te gaan staan voor een belangrijk thema: mentale gezondheid. Honderden personen, die ik nog nooit eerder gezien of gesproken had, waarmee ik in een dag tijd grote verbintenis mee heb opgebouwd.

Voor de komende editie zal ik, meer dan ooit, voor mezelf gaan staan. Én  weer voor een goed wijzijnmind doel, dat baat heeft bij financiële ondersteuning en positieve aandacht.

Om met dat laatste doel te beginnen: wijzijnmind wil d.m.v. projecten en campagnes voorkomen dat beginnende psychische klachten bij jongeren uitmonden in ernstige psychiatrische klachten. Zo kan jongeren en hun naasten veel persoonlijk leed, verdriet en pijn bespaard blijven. Last Man Standing is een prachtig initiatief, op poten gezet door Iris Nijkamp en haar crew om die besparing te kunnen realiseren. Dat ik deel mag nemen aan deze actie, zie ik als een voorrecht. Ik krijg op deze manier namelijk de gelegenheid om het leven van een ander een stukje leefbaarder en lichter te maken.

Waarom ik voor mezelf ga staan? Het grootste deel van mijn leven worstel ik al met psychische klachten; met momenten goed mee te leven en soms dusdanig ernstig dat doorgaan met leven geen optie meer lijkt te zijn. Toen ik bij editie 2018 na zes uur, niet meer in staat om op mijn eigen benen te lopen, van de paal afstapte, was voor mij duidelijk: àls ik op 22 juni 2019 nog in leven ben, dan ben ik hoe dan ook van de partij op het strand in Ermelo. IK ga de wereld laten zien dat ik me het afgelopen jaar niet heb laten kisten.

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 22-06-2019 | 11:18
€ 10 21-06-2019 | 12:22 Heel veel succes Henri! Zet hem op!
€ 10 21-06-2019 | 11:07 Succes Henri!
€ 15 16-06-2019 | 20:20 Om Henri te steunen en al die andere kanjers die zich weer in zetten met Last Man Standing voor Stichting Mind..
€ 10 16-06-2019 | 15:36 Succes Henri 💪