Indy staat op voor mentale problemen!💪🏻

Indy Weel

( Lid van team: Team Strong like a fighter )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (12%)

Hee hallo!🦋

Ik ben Indy, 21 jaar en ik vecht al jaren tegen mijn psychische ziektes waaronder zware depressies, persoonlijkheidsstoornissen, trauma en zelfbeschadiging.

Ik vecht elke dag keihard om beter te worden. En ik ga dan ook bijna voor 10 weken in opname. Maar ik weet hoe moeilijk het is en wat voor taboe's er rondom psychische ziektes heerst. En dat vind ik erg pijnlijk en maakt het nog moeilijker om het te moeten dragen.

Daarom wil ik me ook graag inzetten voor de geestelijke gezondheid zodat er in de toekomst Hopelijk veel minder jongeren zijn met psychische problemen En ook zodat er betere zorg komt! Dit doe ik door nog maals mee te doen aan last man standing van wij zijn mind!

Dit houd in dat ik op 5 september 2020 met een hele boel mede vechters zolang mogelijk op een paal ga staan in het water om zo geld op te halen! Ik ga er natuurlijk weer voor om de 6 uur te halen!

Ik ben super blij weer mee te kunnen doen want dit zou eerst niet zo zijn door mijn opname! Ik ga met volle angst vooruit richting herstel! 

Wilt u ook helpen om een betere mentale gezondheid bij jongeren te creëren? Dan kan door wat te doneren voor dit mooie doel!

Liefs Indy❣

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 30-04-2020 | 12:31 Je bent zo goed bezig naar herstel en deze actie helpt het taboe te doorbreken. Je bent een topper! Daarvoor doneer ik
€ 5 28-04-2020 | 22:15 Omdat ik iemand die zo hard werk om mentale problemen bespreekbaar te maken een steuntje in de rug verdiend.