Never give up

Iris Dekker

( Lid van team: Strong like a fighter )

Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (95%)

Ik ben al vele jaren in behandeling voor mijn psychische ziektes. Het is een gevecht waarbij ik elke dag alles wat ik heb moet geven. De stigma’s die hier omheen hangen helpen ook niet bepaald mee en dat is iets waar we zeker vanaf moeten. De hulpvraag is op dit moment groter dan het hulpaanbod. Het is van groot belang om optijd hulp te krijgen voordat de boel escaleert. Ook als de boel al is geëscaleerd is het van groot belang om goede, passende hulp te krijgen en niet zomaar van plek naar plek gestuurd worden. Helaas is dit wel wat er gebeurd en er moet verandering in komen!
Daarom ga ik samen met andere meiden zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor een mentaal gezonde(re) jeugd. Ik zou het erg fijn vinden als jij ons hierbij zou willen helpen!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 22-06-2019 | 11:59 Heel veel succes vandaag!!
€ 10 21-06-2019 | 17:35 Goed bezig toppertje!!! Mega trots op jou!! Goed dat je dit doet meeeis!!! Paletmaatje en natuuurlijk mn lieve vriendinnetje 💜💜💜 Lieeeefs, je stofzuigervriendinnetje. Gehehe & Heel veel succes!!! Van Heidy!!! ❤️
€ 5 19-06-2019 | 22:10 Enorm trots op wat je hebt bereikt, de stappen die je hebt gezet en het feit dat je je zo enorm inzet om andere te helpen. En natuurlijk ook enorm trots dat ik je vriend ben♥️
€ 15 19-06-2019 | 18:33 Je bent een mooi mens, Iris! Ga ervoor!
€ 5 17-06-2019 | 13:33