Keep your head up, keep your heart strong

Marieke Bruins

( Lid van team: Strong like a fighter )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (362%)

Helaas ben ik al jaren in behandeling voor mijn psychische ziektes. Het heeft me al veel opgeleverd maar nog vecht en strijd ik elke dag tegen mijn eigen gedachtes. Ik wil heel graag stigma's doorbreken rondom psychische ziektes, en daarom ga ik met lieve vriendinnetjes zo lang mogelijk op een paal staan om zoveel mogelijk geld op te halen voor een mentaal gezonde(re) jeugd. Het is zo belangrijk om op tijd de goede hulp te krijgen, niet zomaar van hier naar daar gestuurd te worden. Een plek waar ze kijken naar wat JOU helpt. Want hulp vragen mag en je hoeft het niet alleen te doen. Hoe uitzichtloos het soms lijkt, het is echt mogelijk om de lichtpuntjes van het leven weer te zien.

Keep your head up, keep your heart strong!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 22-06-2019 | 12:03 Succes meis!
€ 15 22-06-2019 | 10:46 Omdat we jou hebben zien vechten en zien uitzoeken wat echt helpt om je leven te kunnen leiden. De hulp voor de complexe problemen waar jullie hulp voor krijgen moet niet pas na lange wachttijden van 9 maanden toegankelijk zijn. Dat is wreed. Dankje en heel veel succes vandaag
€ 15 21-06-2019 | 19:43
€ 10 12-06-2019 | 19:13 Omdat ik vindt dat ieder kind recht heeft op de juiste en passende zorg!! Marieke je kan het 👍🏻
€ 5 06-06-2019 | 23:22 Marieke, wat jij gaat doen is niet niks. Ik vind het dapper. Zet hem op, we steunen je!