De weg naar geluk

Mark Melchior
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 150 (163%)

Zaterdag 4 april ga ik voor de tweede keer de Kennedymars van Sittard lopen. Dit is een wandeltocht van 80 kilometer. Dit keer zal ik hierbij aandacht vragen voor het Fonds Psychische Gezondheid. Dit fonds zet zich in voor de verbetering van zorg voor mensen met mentale problemen. Er zijn veel mensen met psychische klachten, die vaak niet worden begrepen waardoor het nog lastiger is om hiermee om te gaan. Het Fonds Psychische Gezondheid heeft als doel om mensen met psychische ziekten en hun naasten een beter toekomstbeeld te geven. Voor meer informatie over Fonds Psychische Gezondheid kunt u kijken op www.psychischegezondheid.nl.

De datum van deze Kennedymars, 4 april 2015 is voor mij extra bijzonder omdat het die dag precies 10 jaar geleden is dat ik te horen kreeg dat mijn oudste broer was overleden. Hij was depressief en heeft een eind aan zijn leven gemaakt. Het Fonds Psychische Gezondheid is er voor mensen zoals hem, en probeert hierbij te helpen om de situatie te verbeteren. Voor mijn broer is het te laat, maar er zijn nog vele anderen die we kunnen helpen.

Helpt u mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 245 11-01-2016 | 15:47