Stichting Bernrode Musical presenteert: Footloose!

Dit is de actie van Stichting Bernrode Musical
van totaal € 500 (150%)

Stichting Bernrode Musical is een musicalstichting geheel bestaande uit jongeren, die elk jaar een professionele productie op de planken brengt. In 2017 zullen we op 13, 14 en 15 januari de musical 'Footloose' ten tonele brengen in theater De Pas in Heesch. De opbrengsten hiervan gaan, zoals elk jaar, naar een goed doel. Dit jaar hebben wij gekozen voor MIND!

Steun Stiching Bernrode Musical en MIND en kom kijken naar Footloose!
Kaartjes te koop via www.de-pas.nl
Meer informatie over ons vind je op www.bernrodemusical.com

'Footloose' vertelt het verhaal van de energierijke Ren die samen met zijn moeder vertrekt vanuit de grote stad naar het kleine, christelijke dorpje Bomont, waar de dominee de bevolking teistert met zijn strenge regels. Tot grote frustratie van Ren mag er in het boerendorpje geen moderne muziek worden gedraaid en is dansen verboden. Ren is door zijn rebelse gedrag niet populair bij de dominee en de gemeenteraad en het duurt dan ook niet lang voordat hij in de problemen komt. Echter blijkt Ren niet de enige tiener die het niet eens is met de wetten van de dominee: de bloedmooie domineesdochter Ariël droomt er al jaren van om naar de grote stad te vluchten, weg van het dorp en de strenge regels van haar vader. Samen met de andere jongeren van Bomont gaan ze de strijd aan met de dominee, totdat alles uit de hand dreigt te lopen…

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 750 03-04-2017 | 20:52 Footloose was een groot succes! We zijn dan ook blij om zo'n mooi bedrag over te kunnen maken naar MIND.