Niemand hoeft alleen te staan

Dit is de actie van Verena van der Hoek

( Lid van team: Stichting Zelfbeschadiging )

Nog te gaan

van totaal € 250 (220%)

Het gaat niet vanzelf over, psychische problemen niet en het stigma wat daar omheen hangt ook niet. 22 juni staan mensen op een paal; voor zichzelf, voor een ander, voor openheid. Iedereen verdiend de zorg die hij of zij nodig heeft, zonder oordeel.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 50 03-04-2019 | 14:14
€ 150 03-04-2019 | 13:28 Ik had eerder al 2x gedoneerd in oktober en had het bedrag rond gemaakt op 250. Nu nog wat extra's na je oproep op Twitter. Nu wij er bij toeval direct mee te maken hebben (zelf mutilatie en idee tot zelfmoord - kind van 13) wilde ik gewoon extra doneren voor dit goede idee. Succes met de actie. Richard (blockchainbros op twitter) - succes met de actie!
€ 10 15-03-2019 | 12:18 Succes!
€ 15 01-03-2019 | 14:45 Hey Verena, Nog nooit hebben we elkaar ontmoet. Nog nooit in levende lijve gezien. Enkel Twitter (ooit) en Insta. Ik vond je al een inspirerend persoon, met al je creatieve bezigheden, en je eerlijkheden die langs kwamen op de socials. Maar met dit raakvlak omtrent automutilatie heb je nog meer je mooie mens laten zien! Van je zwakte je kracht maken. Zelf heb ik er ook jaren mee geworsteld. De littekens blijven, de depressiviteit gaat nooit helemaal weg. (Althans niet bij mij) Maar vrienden em familie die je begrijpen, en professionele hulp die weet wat ze moeten doen, zijn het meest belangrijke om te kunnen strijden. Heel gaaf dat je dit wat je kwetsbaar maakt deelt met de wereld, en er je stinkende best voor doet dit ve4der te brengen dan de voordeur. Vandaar mijn gift. Respect, Biscaya! Groetjes, Peter, alias trainmanager, alias (voorheen) @lastvanmijn
€ 5 01-03-2019 | 11:13