Kia Kaha! Stay Strong!

Dit is de actie van Zinzi van Gestel

( Lid van team: Stay Strong )

Nog te gaan

van totaal € 100 (115%)

Hallo allemaal,

Maandag 20 januari is het weer zover. De meest deprimerende dag van het jaar.
En daar gaan we wat aan doen!

Loop mee met onze run/walk op het Landgoed Vrederust van GGZ WNB in Halsteren. Het is in een heerlijke mooie omgeving, lekker in de buitenlucht, samen met andere gezellige mensen.

Ik ben Zinzi van Gestel en de organisator van deze run/walk. Ik heb zelf last gehad van depressies. En wist ik toen maar hoe goed het sporten hierbij kon helpen. Ik ben wat later begonnen met sporten, maar het heeft me veel goeds gedaan. Ik ben nu redelijk hersteld van mijn depressies, al blijft de winter een moeilijke periode.
Ik werk nu als ervaringsdeskundige bij GGZ WNB en zet mijn ervaringen in om andere te helpen die ook psychische problemen hebben.

Hoe mooi is het, als we wat meer aandacht kunnen geven en geld kunnen ophalen voor depressie. Een ziekte waar je maar moeilijk alleen uit kan komen. Maar samen kom je er wel.


Mijn motto is Kia Kaha, dat betekend Stay Strong. Blijf sterk en dan kom je er wel doorheen.

Loop mee en doneer voor je het goede doel!


Voor meer praktische informatie over de run; zie de team pagina

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 06-12-2019 | 10:29 Ik heb een donatie gedaan omdat ik zelf ook bekend ben met depressies in mijn verleden en ook ken ik veel mensen die hier mee te maken hebben.. Het is een slopende ziekte en daarom wil ik op deze manier toch mijn steentje bijdragen aan dit doel zodat er nog meer onderzoek kan worden gedaan en het miss in de toekomst wel voorkomen kan worden. Ook hoop ik dat het taboe er wat van af gaat want nog steeds merk ik dat er terughoudend op word gereageerd!
€ 5 06-12-2019 | 09:54
€ 25 04-12-2019 | 23:34 This is the way. . Stay strong, you must.
€ 10 04-12-2019 | 22:11 Veel succes Zinzi!
€ 5 03-12-2019 | 22:14 Omdat ook ik weet hoe het is om mentale uitdagingen te trotseren en trots ben op jou en hoe je je hiervoor inzet ondanks je drukke leventje. Petje af voor jou!