Digitale verbinding voor Iedereen!

Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 50.000 (16%)

Deze actie is gestopt. Lees hier wat een positiviteit deze actie bracht en hoe we door alle donaties hebben kunnen helpen!

---

Veel mensen met een ernstige psychische aandoening hebben geen smartphone of ander digitaal middel om contact te leggen met hun naasten en zorgprofessionals. Hierdoor verkeren veel van hen in een sociaal isolement. De vereniging F-ACT Nederland en MIND zijn daarom een crowdfundactie gestart om zoveel mogelijk digitale middelen uit te delen. Zo blijven ook mensen met een psychische kwetsbaarheid aangesloten in deze tijd!

Het gaat naar schatting om enkele honderden mensen met een ernstige psychische aandoening (zoals psychose, bipolaire stoornis, ernstige depressie, persoonlijkheidsstoornis etc.) die te weinig geld hebben om een digitaal middel te kopen en/of onvoldoende digitaal vaardig zijn. Hierdoor kunnen zij geen contact leggen met hun omgeving en hulpverleners en raken ze geïsoleerd.

Help mensen met een psychische kwetsbaarheid uit hun isolement en doe vandaag nog een donatie!

Een greep uit de reacties

Lees hieronder een aantal reacties van cliënten (of van hun begeleiders) die een digitaal middel ontvingen.

Een cliënt: “Er is mij nu van onbekenden geluk en goedheid gegund. Van mijn begeleidster heb ik het beste nieuws sinds lange tijd verkregen. Van onbekenden heb ik zomaar een nieuwe mobiel gekregen. Mijn dank is niet uit te leggen.”

Een cliënt: “Dit had ik nooit kunnen dromen.”

Een cliënt: “Nu kan ik mijn leven weer oppakken.”

Een cliënt: “Ik wil u heel erg bedanken voor het cadeau... Ik ben nog steeds geschokt/verbijsterd dat u dit voor mij heeft gedaan...Ik wil u laten weten dat dit mijn eerste nieuwe kostbaar cadeau is dat ik ooit heb gehad en ik ben inmiddels 39 jaar...U heeft mij hoop gegeven dat er ook positieve dingen kunnen gebeuren in het leven...ik ben u echt heel dankbaar dat ik daar geen woorden voor heb... Dit is iets wat ik nooit zal vergeten...”

Een begeleider: “De tweede telefoon afgelopen week mogen geven aan een van mijn patiënten. Vol ongeloof heeft hij deze telefoon in ontvangst genomen, hij bleef maar bedanken.”

Bekijk alle
€ 100 22-09-2020 | 10:53
€ 250 25-08-2020 | 08:48 Afscheidscadeau Machteld Ploeg
€ 25 25-07-2020 | 16:40
€ 25 20-07-2020 | 22:41
€ 15 20-07-2020 | 15:45
Bekijk alle

Bedankt!

22-09-2020 | 11:37 Mede dankzij jouw hulp heeft de actie Digitale verbinding voor Iedereen een bedrag van € 8.461,- opgehaald. Met dit bedrag hebben we zo'n 100 mensen voorzien van een smartphone, laptop of tablet! Iedereen die zich heeft aangemeld, hebben we kunnen helpen. De actie is hierbij ook gestopt, aanvragen is dus niet meer mogelijk. Voor iedereen die heeft bijgedragen: enorm bedankt voor de steun! Een greep uit de reacties: Een cliënt: “Er is mij nu van onbekenden geluk en goedheid gegund. Van mijn begeleidster heb ik het beste nieuws sinds lange tijd verkregen. Van onbekenden heb ik zomaar een nieuwe mobiel gekregen. Mijn dank is niet uit te leggen.” Een cliënt: “Dit had ik nooit kunnen dromen.” Een cliënt: “Nu kan ik mijn leven weer oppakken.” Een cliënt: “Ik wil u heel erg bedanken voor het cadeau.Ik ben nog steeds geschokt/verbijsterd dat u dit voor mij heeft gedaan.Ik wil u laten weten dat dit mijn eerste nieuwe kostbare cadeau is dat ik ooit heb gehad en ik ben inmiddels 39 jaar. U heeft mij hoop gegeven dat er ook positieve dingen kunnen gebeuren in het leven. Ik ben u echt heel dankbaar dat ik daar geen woorden voor heb. Dit is iets wat ik nooit zal vergeten.” Een begeleider: “De tweede telefoon afgelopen week mogen geven aan een van mijn patiënten. Vol ongeloof heeft hij deze telefoon in ontvangst genomen. Hij bleef maar bedanken.” Een begeleider: “Voor een IPS kandidaat van mij heb ik een gratis smartphone kunnen regelen via MIND digitale verbinding voor iedereen. We waren beiden onder de indruk dat ze binnen een hele korte tijd na aanvraag zomaar een splinternieuwe smartphone in haar bezit heeft. Ze is er heel erg blij mee. Ze kan nu ook online kijken, solliciteren en reageren op vacatures. Echt een TOP actie.”        
Lees meer