Last Man Standing@home I 31 oktober I Doe mee!

Nog te gaan

van totaal € 100.000 (92%)
Wij hebben samen al 100 km afgelegd

Last Man Standing@home I 31 oktober 2020 I 12.00 - 15.00 uur

Last Man Standing@home* is een uniek evenement waarbij je maximaal 3 uur op een verhoging in je eigen omgeving (huis, tuin, park in de buurt, sportveld, straat etc.) gaat staan. Je kunt gaan staan op een krukje, bankje of boomstronk. Of een paal natuurlijk ;)  Zolang het maar veilig is. 

Via een online livestream zijn we gedurende die 3 uur (van 12.00 tot 15.00 uur) met elkaar verbonden, dus staan we toch een beetje samen. En net als bij de andere edities houden we de stemming er in met o.a. BN’ers, muziek, entertainment en interviews.

Wat is het doel?
Het doel is zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. En dat is hard nodig.

Waarom meedoen?
Jaarlijks overlijden er ruim 1900 mensen aan zelfdoding, waarbij het aantal zelfdodingen onder jongeren stijgt. Het probleem zit ‘m vaak nog in het niet (durven) praten over wat er in je hoofd omgaat, schaamte, taboe… Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft daar niet over te praten. Met Last Man Standing halen we geld op en steunen we op deze manier projecten, zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en ondersteuning.

Doe je mee?
Leuk, klik op de inschrijfbutton rechts op de pagina om je eigen actiepagina aan te maken, met de reden waarom je mee doet en leuke foto’s van jezelf. Je kunt er ook voor kiezen een team te starten samen met je vrienden of familie. Jouw pagina kun je vervolgens online delen om jouw mooie actie te promoten en zo geld op te halen voor MIND!

* Dit jaar vindt de 4e editie van Last Man Standing plaats. Vanwege het coronavirus kan het event op de palen in het water niet doorgaan. Daarom hebben we het event in een ander jasje gestoken: Last Man Standing@home. 

Meer info

Aftermovie 2019
Hieronder vind je de aftermovie van 2019. Uiteraard ziet het er dit jaar anders uit met de @home- versie. Maar volgend jaar gaan we weer voor dit mooie sfeertje: 


Heb je vragen? Mail naar Iris Nijkamp: iris.nijkamp@wijzijnmind.nl

Wil jij onderdeel worden van een spraakmakend event? Dat vinden we hartstikke tof. Bekijk hieronder de mogelijkheden om sponsor te worden van Last Man Standing@home. Meer weten of vragen? Neem contact op met Sander Slootmaker: sander.slootmaker@wijzijnmind.nl of 06- 1019 9234.

Bekijk alle
€ 25 27-10-2020 | 10:02
€ 100 27-10-2020 | 10:02 Aan: Ik doe mee aan Last Man Standing@home op 31 oktober
€ 25 27-10-2020 | 09:58 Aan: Ik doe mee aan Last Man Standing@home op 31 oktober
Bekijk alle

Bizzey treedt op tijdens Last Man Standing@home

26-10-2020 | 14:52 VET trots dat Bizzey bij de livestream van #lastmanstanding aanwezig is voor een interview en een gaaf optreden. Dit gaat knallen!! Bizzey kampte met een depressie, waarover hij in een eerder interview zei: "Ik was alleen maar bezig met geld en succes, met Bizzey 'het product' wat ik had neergezet, het monster wat ik had gecreëerd. Daarbij was ik heel weinig nuchter. Dat is het recept om een depressie te krijgen."
Lees meer