3-2-1... Go!

23-10-2019 | 01:24

''Wil je samen zes uur lang op een paal gaan staan om aandacht te vragen voor psychsiche problemen onder jongeren? Met name omtrent de doelgroep transgenderjongeren?'' 

En zo begon het...

Laurens en Thymen slaan de handen ineen om vanuit de naam Brotherhood aandacht te vragen voor de (psychische) zorg rondom het transitioneel traject van transgenderjongeren. Vanaf vandaag zullen zij in de weer zijn om pakkende teksten te ontwerpen, een plan te bedenken om donateurs te werven en een tactiek te ontwikkelen waardoor zij het zes uur lang volhouden om ergo- en pedagogisch verantwoord op die paal te blijven staan. Brotherhood staat open voor nieuwe teamleden, dus ben je aangesproken door de visie en misie? Laat het dan vooral weten!

Volg jij ze mee op de paal... Ik bedoel voet?

 

We will keep y'all updated,

Brotherhood

 

Last Man Standing in het kort

Iedere deelnemer staat met zijn/haar eigen verhaal of reden: om te vechten voor goede/betere zorg, voor het bespreekbaar maken van psychische problemen, om een statement te maken, voor zichzelf op te komen of om (op) te staan voor iemand anders.

Met deze actie wilt MIND een zo hoog mogelijk bedrag ophalen om psychische problemen te voorkomen en mensen die er last van hebben te ondersteunen. Voor verdere informatie willen we jullie doorverwijzen naar https://www.doemeemetmind.nl/evenement/last-man-standing-2020 

 

Mind in het kort

MIND wil psychische problemen voorkomomen en mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. Maar je kunt ook zelf bijdragen: je verhaal vertellen, een bijeenkomst of sponsorloop organiseren of zelf sponsoren. Heb je ideeën over hoe de zorg en ondersteuning geregeld zou moeten worden? MIND zorgt ervoor dat jouw wensen bij de politiek terechtkomen. Ook kun je bij ons in contact komen met mensen met dezelfde ervaringen als jij.