Een onzichtbaar Gevecht!

Dit herken jij toch ook wel?
van totaal € 2.500 (0%)

Wie herkent het niet?

Teveel stress bij jezelf, bij je partner, bij je beste vriend of vriendin of gewoon bij een goede bekende die je lief hebt.

Teveel stress wat uitloopt op serieuze problematiek waar hulp voor nodig is.... 

 

Mensen durven er te weinig over te praten,want er heerst nog steeds een groot taboe op psychische problemen.

En ik wil daar wat aan doen!

Mijn naam is Demi Klaassen en ik was ook psychisch ziek! Ik heb mij ook geschaamt, want ik kon niet doen zoals anderen van mijn leeftijd. Ik werd ook aangekeken omdat ik anders was, maar ik ben nu wel wie ik ben en daar ben ik TROTS op! 

Ik zeg mij daarom voor de 2e keer in voor LastManStanding. Sta Stil bij psychische problemen want het is zo hard nodig dat daarvoor begrip komt.

Ik hoop mensen te kunnen gaan helpen met mijn positiviteit, met mijn ervaringen, en met de kracht van SAMEN sta je sterker.

Jullie zouden mij erg helpen door een donatie achter te laten op de pagina. Alle kleine beetjes helpen en ik ben u voor het hèle leven dankbaar!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.