Harderwijk in actie voor Psychische Gezondheid van jongeren

Wij staan zij aan zij, midden in de samenleving.
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 750 (107%)

Deze actie is een samenwerking tussen Het Praktijkhuis en Voetbalvereniging Zwart-Wit '63 in Harderwijk. Als geen ander weten we dat de jeugd de toekomst heeft, zowel in de voetballerij als in de maatschappij.

Maar wat als je als jongere (even) het gevoel hebt alsof er geen toekomst meer voor je in het verschiet ligt. Als de dagen gevuld zijn met angst en somberheid of misschien wel een verslaving. Wat als je geen veilige plaats hebt om heen te gaan, waar je even kan zijn wie je bent. Waar je gewaardeerd wordt om je mens zijn, en niet alleen om wat je presteert.

Zowel Het Praktijkhuis (werkend vanuit ervaringsdeskundigheid en een onderdeel va Ixta Noa) als Voetbalvereniging Zwart-Wit '63 willen zo'n plaats zijn. Waar je een wezenlijk onderdeel van een team bent, en van de maatschappij.

Als je als jongere te maken krijgt met een psychische uitdaging is het fijn dat er behandeling mogelijk is, maar wij geloven dat herstel niet alleen behandeling nodig heeft, maar is juist ook een gezonde omgeving van belang om te kunnen herstellen, thuis, bij vrienden, op school of werk, in een praktijkhuis en zelfs op het voetbalveld.

Met deze actie willen wij aandacht vragen en geld in zamelen voor alle jongeren die worstelen met een psychische uitdaging. We willen psychische uitdagingen bespreekbaar maken en laten weten dat ze er niet alleen voor staan.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 33,05 31-10-2020 | 15:13 Dit bedrag is gedoneerd tijdens de actie door voorbijgangers. Dank 🧡
€ 5 31-10-2020 | 14:06
€ 5 31-10-2020 | 13:24
€ 5 31-10-2020 | 13:22
€ 5 31-10-2020 | 13:20