Insta F;ghters - Last Lemons Standing

Insta Stands Strong! Samen staan we sterk, en hoe!
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.500 (210%)

Psychische problemen bespreekbaar maken is van levensbelang. Ook, of misschien wel juist, in de klas. Daar willen wij ons maar al te graag voor inzetten. Als jongere met een mentale ziekte, sta je deze tijd al gelijk met 0-2 achter. Er zijn zoveel vooroordelen over 'ziek' zijn, die vaak opgebouwd zijn vanuit onbegrip, geen kennis en het taboe wat er ligt op 'jongeren met een mental illness-rugzakje'.

De naam "Insta F;ghters" is ontstaan omdat wij stuk voor stuk vechters zijn, de meeste elkaar kennen via Instagram en wij als jongeren deze mooie en krachtige kant van sociale media goed kunnen laten zien. De ; in onze teamnaam staat voor hoop. Een puntkomma wordt gebruikt wanneer een auteur ervoor kan kiezen om zijn zin te beëindigen door een punt te zetten, maar kiest om dit niet te doen. De auteur ben jij en de zin is jouw leven.

De naam "Last Lemons Standing" is een ode aan een vriendin van ons, die in november 2017 is overleden aan zelfdoding. Ook zij was mentaal erg ziek en deed haar best om beter te worden, maar helaas is de strijd voor haar zodanig zwaar geworden dat ze niet meer kon. We hebben elkaar onwijs veel gesteund en ze haalde er telkens toch een beetje energie uit door voor ons te zorgen. Wij willen graag met haar in onze gedachten de stijd voortzetten!

Ps:teamnamen die de selectie niet hebben gehaald:

Instabadeendjes
Alle badeendjes op een stokkie
Alle eendjes staan op het water
Standing Tall
Ik moet plassen
He josti, wil jij een tosti

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 15 30-06-2018 | 20:41
€ 25 25-06-2018 | 00:06 Omdat ik trots ben op alle deelnemers van deze actie! Jullie zijn kanjers!
€ 10 24-06-2018 | 19:32 Niet bepaald waar ik op hoopte bij het googlen van "Vrouw staat op paal". Goed bezig Lara, veel succes namens Luc en Ilse!
€ 5 23-06-2018 | 21:56
€ 15 23-06-2018 | 18:28