Loopgroep Julianapark

Doneer bij ons team Loopgroep Julianapark en steun daarmee WijzijnMind
van totaal € 500 (261%)
  • Loopgroep Julianapark houdt ons fysiek én mentaal fit. Div. lopers uit de groep is altijd wel ergens betrokken voor een goed doel. O.a. bij Socialrun, Roparun, Kika Run, KWF zeg het maar. En we lopen naast de zaterdag via de appgroep altijd wel op monday. Dus waarom niet op Blue Monday!

Met de actie willen we zoveel mogelijk geld ophalen om psychische problemen zoals depressie bij jongeren te voorkomen en hen die er last van hebben te ondersteunen. MIND zet zich in voor jongeren door middel van voorlichting, hulp en advies en door het bevorderen van openheid. De donaties zetten we o.a. in voor het MIND jongerenplatform, waaronder de MIND Young Academy op scholen en de MIND Young Studio, het online platform van MIND-jongeren. Zeker in deze tijd kunnen ze onze steun goed gebruiken.

http://loopgroepjulianapark.nl/

https://www.facebook.com/loopgroepjulianapark/

Op Blue Monday liepen wij met een deel van de loopgroep een uurtje, 900m rondjes, rond Fort de Klop in Utrecht, nabij atletiekbaan Overvecht. Het Julianapark is in de avond helaas gesloten. We hielden rekening met de corona maatregelen en liepen op afstand en in tegengestelde richting om elkaar telkens tegen te komen en elkaar aan te moedigen. Trots op de groep dat we zoveel geld op hebben kunnen halen. Het is zo'n fijne groep, altijd betrokken, elkaar aanmoedigend en motiverend. Monday was not so blue afterall.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 20-01-2021 | 11:14
€ 5 18-01-2021 | 20:32
€ 5 18-01-2021 | 19:22
€ 10 17-01-2021 | 23:09 Trots op onze loopgroep. Zet hem op kanjers!
€ 5 17-01-2021 | 20:54 Heel veel succes medehardlopers Julianapark, jullie zijn toppers!