Staan voor jouw toekomst - team Levvel

Met een stevige basis de toekomst tegemoet
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal d687a5b6e7b807ac552a72678a51331992d325e3
van totaal € 10.000 (122%)

Opgroeien is vallen en weer opstaan. Steeds opnieuw. Dat geldt voor iedereen. Maar soms is opstaan moeilijk. Zeker voor kinderen en jongeren met psychische problemen. Wij, Mariënne Verhoef en Nellieke de Koning, bestuurders van Levvel gaan staan, 3 uur lang, op 31 oktober a.s. tijdens de actie LastManStanding@home van Mind. Om aandacht te vragen voor jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben voor een stabiele toekomst.

Iedere jongere verdient een stabiele toekomst. Familie en vrienden kunnen dan helpen. Lukt dat niet? Dan kan Levvel helpen. Wij zijn een organisatie met een hart. We luisteren naar de jongere en zien ze zoals ze zijn. Met onze kennis en ervaring helpen we kinderen en jongeren op weg.
We verdiepen ons in hun situatie en ontdekken zo snel mogelijk kansen. We werken intensief samen met mensen in de omgeving van de jongere. Niet alleen met ouders, maar ook bijvoorbeeld andere familieleden, de leerkracht, buren, huisarts of andere hulpverleners. We leren van elkaar en blijven onszelf vernieuwen. Samen vinden we effectieve oplossingen die passen bij het leven van de jongere. Voor de jongere wijken we af van regels, als het nodig is. Zo helpt Levvel, zodat de jongere met een stevige basis de toekomst tegemoet kan. 
Levvel is dé specialist voor hulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Van hulp bij het opvoeden tot de behandeling van psychische klachten. We kijken altijd waar de jongere écht behoefte aan heeft. En welke hulp het beste past. Want iedereen is anders. Hier zetten onze medewerkers zich hier dag en nacht voor in. Samen met andere hulporganisaties, gemeenten, scholen en politie. Want samen komen we verder.

Wij tonen lev en gaan staan voor dit goede doel. Toon lef en help ons hierbij. Juist nu, in deze moeilijke coronatijd, is extra aandacht voor de toekomst van onze jongeren van groot belang. Doe mee, doneer en laten we samen het verschil maken. Namens ons en de mensen bij Levvel, ontzettend bedankt!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 05-11-2020 | 10:10
€ 25 04-11-2020 | 19:52
€ 10 03-11-2020 | 19:44
€ 50 03-11-2020 | 15:35
€ 15 02-11-2020 | 18:31