Wij staan voor paal!

Samen voor paal staan, voor iedereen!
van totaal € 2.000 (95%)

Wij zijn Esmee, Niek, Eva en Carlijn. We zijn tussen de 20 en 22 jaar oud, komen uit Overijssel en studeren en werken. Als vriendengroep willen wij ons inzetten voor MIND! Dit omdat wij uit eigen ervaringen en verhalen weten hoe lang de wachtrijen in de hulpverlening zijn: TE lang.

Samen willen wij ons inzetten om aandacht te vragen en sponsoren te werven voor dit ontzettend prachtige initiatief.

Want wij staan voor paal! voor MIND, voor de verwarde jongeren en ouderen, voor onszelf, voor gezinnen in crisis en voor elke andere Nederlander die dringend hulp nodig heeft maar dit vaak extreem lang op zich laat wachten.

Wij staan voor elkaar en met elkaar, wij staan voor de jong en oud die elke dag een strijd met zichzelf hebben en zich proberen door de dag heen te slaan wanneer de situatie uitzichtloos lijkt. Wij staan voor iedereen die soms te veel in zijn hoofd zit wat er voor zorgt dat functioneren ontzettend moeilijk is. Wij staan voor iedereen die wel eens heeft gehoord: het is een fase, het wordt beter, maar als je er al zo lang mee loopt kan je ook nog wel even wachten op hulp. Dit kan niet, dit moet stoppen!

Help jij ons mee?

''Because depression is being colorblind and constantly being told how colorful the world is.''

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.