Veelgestelde vragen over Last Man Standing 2021

18-08-2021 | 08:25

Het duurt weliswaar nog even, maar op zaterdag 30 oktober is het zover: De 5e editie van Last Man Standing… En dit wordt een editie als nooit tevoren!

Afgelopen jaar was er vanwege corona een online versie van Last Man Standing. Met wel 515 deelnemers. Te gek! En omdat Last Man Standing groeit, kun je dit jaar kiezen uit meerdere locaties om mee te doen. Op de hoofdlocatie in Amsterdam, of samen met anderen in Utrecht of Groningen. Óf je kunt via @Waarjijwil ook de aandacht trekken op een zelfgekozen locatie! Hoe dan ook streven we er naar dat héél Holland gaat staan voor een psychisch gezonde samenleving.

Behalve dat er dit jaar meerdere locaties zijn om mee te doen, verandert ook de duur van Last Man Standing. Om Last Man Standing toegankelijk te maken voor meer mensen, hebben we ervoor gekozen om met z'n allen maximaal 3 uur te staan. Dit is voor de meeste mensen een haalbare tijd. Alleen op de hoofdlocatie @Amsterdam bieden we de LMS-Xtended optie, waar mensen maximaal 6 uur mogen blijven staan. Dus als jij 6 uur (dat is lang hoor!) wil blijven staan op een oppervlak van 20x20cm is het slim om je aan te melden voor locatie @Amsterdam! Doe het wel snel, want het aantal plekken is beperkt op deze locatie.

Nog niet gekozen?

Heb jij nog geen locatie gekozen waar je gaat staan? Neem dan graag zo spoedig mogelijk even contact met mij op om door te geven waar je wilt gaan staan.

Veelgestelde vragen

We hebben gemerkt dat de veranderingen bij Last Man Standing vragen oproepen bij deelnemers en mensen die overwegen om mee te doen. Daarom verwijs ik je bij deze graag naar de Veelgestelde Vragen op onze actiewebsite.

Mochten nog niet al jouw vragen beantwoord zijn, stuur dan een mailtje aan mij, Sabina Vissers: sabina.vissers@wijzijnmind.nl. Trouwens ook als je een opmerking of goed idee hebt! Ik hoor graag van je 😊

Wij hebben er heel veel zin in!

Hartelijke groeten namens iedereen bij MIND,


Sabina Vissers

MIND Acties en Evenementen